200 кг се стоварили върху лицето на Кобрата

Тежестта на удара, с който Владимир Кличко нокаутира Кубрат Пулев, е бил с тежест по-голяма от 200 кг, съобщава Bild.

В петия рунд в О2 Арена в Хамбург в събота вечер световният шампион в тежка категория приспа с лявата си ръка българина, който не успя да стане и да продължи срещата. Преди това на три пъти Кобрата успяваше да се изправи след нокдаун.

Bild твърди, че при тестове тежестта на удара на Кличко е стигала до 500 килограма, но за дясната ръка.

38-годишният украинец обяснява пред немското издание и какво се е случило при първия нокдаун за Пулев, когато Кличко го свали отново с лявата ръка. "Кокалчетата ми изпукаха. Не вярвах, че той ще може да се изправи", признава Владимир.

Кобрата към Кличко: I will bite you!*

Промоклипът, рекламиращ сблъсъка между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, вече е в интернет. В него Кобрата хвърля репликата "Ще те ухапя" срещу противника си, а той му отвръща: "Аз не се страхувам от змии. Искаш титлите и поясите ми? Забрави!"

В клипа украинецът се представя като „Д-р Стоманен чук".

Двамата боксьори ще се изправят един срещу друг на ринга само след осем дни, в събота, 15 ноември в Хамбург.

Видеото можете да гледате тук

* "Ще те ухапя".

Бербaтов е мерник номер 3

Бербо е мерник номер 3 във френското първенство. Макар и да пропусна последните няколко мача на "Монако", Митко си остава в тройката за най-ефективните играчи, пише "Страндарт". До неделя той вървеше втори, но бе изпреварен Горкюф.

Футболистът на "Лион" успя да подобри коефициентите си. Той се разписва на всеки 115 минути, докато Бербатов на 118. Лидер разбира се е Златан Ибрахимович. Съперниците страдат от него през 75 минути.

В същото време медиите похвалиха Бербо и съотборниците му за ренесанса, който постигнаха в последно време със серията си от победи. Според пресата "Монако" освен, че играе добре, показва и доста добри показатели във физическо отношение, след като се представя на ниво във Франция и Европа.