Наше момиче проби в „Тайните служби“

Tweet

Интервю с Паулина Бонева

През пролетта гръмна новината "БГ каскадьорка участва в "Игра на тронове" - как се случи това?

В “Игра на тронове” попаднах съсвем случайно. Агенция, с която работя, ме покани на проби, но всъщност не беше за този филм. Един от кастинг директорите е в екипа на „Тронове” ме хареса и ми предложи да се пробвам в епизод от Четвърти сезон.
Впоследствие участвах не в един, а четири едизода от сезона...

Вие участвахте като актриса и каскадьор и в още един голям американски проект - трилъра "Тайните служби". Лентата на Матю Вон, за която се говореше, че може да бъде снимана в България, събира на едно място някои от най-големите имена както от Холивуд, така и от музикалната сцена. Разкажете за този проект...

В “Тайните служби” са събрани едни от най-големите имена на поп сцената и киното: Самюел Джаксън, Колин Фърт, Джак Дейвънпорт... Не мога да разкажа за филма, защото все още не е разрешено. Само ще спомена, че беше голямо преживяване и забава за мен. Сценарият на филма е променян няколко пъти по време на снимките и отпаднаха участията на Лейди Гага, Тейлър Суифт, Адел, Елтон Джон, Давид Бекъм и други звезди.

Кога да очакваме на екран "Тайните служби"?

Първоначално филмът трябваше да излезе след март 2015, но релийсът беше сменен първо за октомври 2014 година, а после за февруари 2015-а. Надявам се това да е последната промяна...

Откога живеете в Лондон?

В Лондон съм от доста години със семейството си и съм студентка по право.

Какво харесвате в града, опишете един свой типичен ден.

Да бъда честна, нямам големи симпатии към града, но такъв е животът. Тук всеки има по-големи перспективи както в бизнеса, така и в личен план.

Всеки мой ден е различен... Един работен за мен започва от най-ранните часове на деня до след полунощ. Когато съм в почивка ме чака доста домашна работа, пазаруване и разходки с децата. Също така се подготвям за един нов, много мащабен филмов проект, наречен “Авейра”.

Идва есен, какво носи за Вас тя?

Есента ми напомня, че лятото си отиде и е време за връщане към реалния живот. Работа, работа и пак работа. Захващам се здраво над проекта “Авейра”, за който мога да кажа, че историята се фокусира върху това как хората си играят на Бог всеки ден, опитвайки се да надминат себе си във всичко – в медицината, технологията, физиката, химията и отношенията между хората.

Това е първият от три филма, фокусиращ се върху група учени, които се сблъскват с най-тежките проблеми и дилеми в медицината и технологията и се опитват да намерят начин отново да надминат себе си в името на доброто на човечеството. Във филма ще има няколко големи имена, които все още се пазят в тайна.

Как планирате да прекарате новата 2015 година и какво си пожелавате за нея?

Все още не сме решили твърдо, но най- вероятно ще прекараме празниците в Испания или на някое друго топло място. За новата година си пожелавам на първо място много здраве, както за мен, така и за цялото ми семейство, много късмет и успехи. Същото желая и на читателите на в. „Родина“!

Паулина Бонева е родена в Пловдив преди 27 години. Още само на 10, тя разбира, че иска да стане актриса и осъзнава, че сцената е нейното призвание. По-късно се мести в Лондон, където продължава образованието си.
Снима в „Игра на тронове" и шпионския трилър "Тайните служби“, който се очаква да излезе на екран в началото на 2015 година. Част от екипа на филма „Пазителите на Галакиката“, където е special effect makeup artist.